Hvem er Ryomkarate?

Ryomkarate er en frivillig skole for børn, unge og voksne som ønsker at udfordre og udvikle dem selv eller op sine samarbejdsevner med andre mennesker, børn og forældre – Som frivillig skole ligger vi stor vægt på sammenholdet både mellem skolens frivillige såvel som skolens medlemmer.

Skolen byder på træning af de helt små såvel som juniorer, voksne og familier – Du kan læse mere om de forskellige hold her: Hold

Karate er ikke, som de fleste tror, en sportsgren som fodbold, håndbold m.m. Karate er uddannelse på et meget højt niveau og med dybe rødder i gamle Japanske traditioner og skikke. Det betyder, at det er vigtigt for os, at vores medlemmer bruger lige så mange kræfter, tid og motivation på at kultivere sin akademiske og kulturelle baggrund, som de bruger på at finslibe sin teknik og fysik i i deres træningen – Vi mener kampkunstneren er en kultiveret person, selv i moderne tid.

Vores træning er baseret på Wado Ryu Karate, som er en klassisk japansk stilart, der kendetegnes ved hurtige bevægelser, positionering af ens egen krop og brug af modstanderens energi for at overvinde ham.

Vi har udviklet et aldersdifferentieret pensum: Et for børn 5 til 8 år, et for børn 9 til 14 år og et for voksne. På den måde garanterer vi for en træning, der er tilpasset elevens evner.

Dansk Wadokai

Ryomkarate er en del af Dansk Wadokai Karate-do – Fra januar 1977 indførtes Wado i Danmark ved en første klub i Aarhus og d. 8. sept. 1979 blev DWK startet ved sin stiftende generalforsamling. I dag (2014) er følgende klubber organiseret under Dansk Wadokai:

• Aarhus Karate Skole
  • Hammel Karate Klub